Вести

ЗАЈЕЧАРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСАЛИ СА ЕВРОПОМ

ЗАЈЕЧАРСКИ МАТУРАНТИ ПЛЕСАЛИ СА ЕВРОПОМ

Зајечарски матуранти, тачно у подне, заплесали су матурски плес кадрил уз композицију „Слепи миш“ Јохана Штрауса.

Зајечарски матуранти одиграли су на главном градском тргу традиционални матурантски плес-кадрил, којим су и симболично обележили завршетак средњошколског образовања, а Зајечар се тако поново придружио европским градовима широм континента који учествују у акцији „European Quadrille Dance Festival”, која се у нашем граду одржава од 2007. године.

Подршку манифестацији пружио је и ове године Град Зајечар, а пуно среће у даљем животу, матурантима је пожелела Елена Матковић, градска већница.

„Ово је једна дивна манифестација, која има традицију дуги низ година. Ви сте понос града Зајечара. Ја вам честитам и желим вам пуно успеха у свему ономе што замислите“, рекла је Елена Матковић.

Пожелела им је да се остваре и на професионалном и на приватном плану, а пре свега да буду добри људи.

„Град Зајечар ће се трудити да вам створи амбијент да то можете и да остварите“, рекла је Елена.

Као и током одржавања претходних манифестација, и овај матуратски плес окончан је на упечатљив начин – великим и веселим колом које су у центру града развили зајечарски матуранти.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.