Вести

 Бошко Ничић: Почињу радови на реконструкцији дечијег одељења и изградњи новог дечијег диспанзера

Бошко Ничић: Почињу радови на реконструкцији дечијег одељења и изградњи новог дечијег диспанзера

-У наредних десетак дана крећу радови на потпуној реконструкцији Дечијег одељења Здравственог центра у Зајечару и изградњи новог Дечијег диспанзера, најавио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Србија ће, како Ничић наводи, уложити преко три милиона евра у ову фазу пројекта.

-Србија, преко Министарства за јавна улагања Владе Републике Србије, а захваљујући личном залагању председника Вучића, након урађеног пројекта од стране наше локалне самоуправе, уложиће у ову фазу реконструкције ЗЦ Зајечар 383.405.818,74 динара (преко 3.200.000 евра), рекао је Ничић.

Он је додао да је на тендеру, као најбољи понуђач, посао добио козорцијум грађевинских предузећа на чијем је челу “A.R.J technology” из Новог Сада.

-У следећој фази, наредне године, кренуће изградња потпуно новог објекта Герентолошког центра Зајечар, најавио је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.