Vila F

 Vila F

Драги гости,

биће нам задовољство да Вас угостимо у потпуно новом објекту створеном да Вам пружи угодан смештај, квалитетну исхрану, сигуран паркинг личних возила и пријатан угођај у Ресторану и Kафе-у.

У прилици смо да Вам понудимо организацију семинара и пословних презентација, као и пословне ручкове и вечере.

Нудимо Вам најбољи однос цена и квалитета прузених услуга!!!

Вила Ф представља наставак породичне традиције, бављења услужним и угоститељским пословима, дуге више од двадесет година.

Вила Ф се налази у самом центру Зајечара, а опет, поред квалитетног смештаја , мир и тишина је нешто што морамо посебно истаћи…

Собе су модерно опремљене и поседују удобне кревете, радни сто, интернет, телефон, лед ТВ, 100 тв канала, клима уређаје, купатило са туш кабином…

У нашем ресторану, капацитета 50 места, доручак се служи од 8-11 сати. Од 11 до 24 сата служе се специјалитети српске и италијанске кухиње…

Вила Ф је потпуно НОВ објекат, који је почео са радом у јулу 2013. године.

Настао је из идеје да гостима који долазе у Зајечар омогућимо квалитетан боравак по приступачним ценама. Потрудили смо се да својом понудом обухватимо све оно што ће нашим гостима омогућити пријатан и удобан боравак. Посебно морамо истаћи да се хотел налази у мирном делу самог центра Зајечара у коме нема буке, као и то да поседујемо сопствени паркинг простор.

Вила Ф има тринаест смештајних јединица. У понуди су апартмани, двокреветне и једнокреветне собе. Све собе су модерно опремљене и сигурно ће задовољити ваше потребе.

Комплетну понуду можете видети на нашој интернет презентацији www.vilaf.rs. Где такође можете извршити директну резервацију.

телефони: +381 19 3 100 500 +381 63 427 327 +381 66 333 710

Адреса: Дубровачка 8 , 19000 Зајечар

Контакт: radiotelevizijaf@gmail.com

Локација

Адреса: Дубровачка 8