Вести

Представа

Представа "Скупљачи перја" на мини турнеји

Ансамбл Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" биће од 19. фебруара на тродневној мини турнеји по Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини. Зајечарски глумци представиће се комадом „Скупљачи перја“ публици у Шапцу, Бања Луци и у Виртовитици, где ће учествовати на Вировитичким казалишним свечаностима.

Пре поласка на турнеју ансамбл ће „Скупљаче перја“ играти и пред домаћом публиком у среду, 17.фебруара, од 20 сати.

Комад је по тексту Александра Петровић режирао Дарко Штетин,а главне улоге тумаче Милош Ђуричић, Марина Лазаревић, Милутин Вешковић, Милош Тансковић, Предраг Грбић.

„Скупљачи перја“ премијерно су изведени у зајечарском театру 24.октобра прошле године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 02
    мар
    Запажена турнеја зајечарских глумаца

    Турнеја Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" са представом „Скупљачи перја“ у више градова у Србији и иностранству била је успешна, а зајечарска представа наишла је на добре реакције публике на глумачком фестивалу у Вировитици, рекао je Давор Марушић, в.д.директора позоришта.

    Више
  • 25
    окт
    Отворен 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића" у Зајечару

    У Зајечару су отворени 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића". Прве вечери позоришног фестивала, зајечарски театар извео је премијерно представу "Скупљачи перја", по мотивима истоименог филма у режији Дарка Штетина.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.