Вести

Планови генералне регулације града - рани јавни увид

Планови генералне регулације града - рани јавни увид

Поводом израде планова генералне регулације града Зајечара (ПГР 1-север и северозапад града, ПГР2-североисток, исток, југ и југозапад града и ПГР3- центар града) на званичном сајту града и у Одељењу за урбанизам, грађевинске и стамбено-комуналне послове биће омогућен рани јавни увид.

Градска управа организује рани јавни увид од 25.марта до 8.априла ради упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде планова, могућим решењима за развој просторне целине, као и ефектима планирања.

Позивају се органи, организације и јавна предузећа, овлашћена да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката, да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије, која би могу утицати на планска решења, у писаној форми до 8.априла.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 28
    јан
    У систему локалне самоуправе нема вишка запослених

    Одборници Скупштине града усвојили су Одлуку о максималном броју запослених на неодређено време у сваком организационом облику у систему локалне самоуправе града Зајечара у 2015.години, на основу одлуке Владе Србије. У сталном радном односу је 868 запослених. Тај број на крају 2018.године не сме бити већи од 700.

    Више
  • 14
    дец
    Отворена изложба "Мрежа: Структура и живот насеља"

    У зајечарском музеју, до краја овог месеца можете разгледати изложбу радова студената архитектуре и урбанизма Факултета техничких наука у Новом Саду, под називом "МРЕЖА: СТРУКТУРА И ЖИВОТ НАСЕЉА".

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.