Вести

Ускршња честитка председника Скупштине града Стефана Занкова

Ускршња честитка председника Скупштине града Стефана Занкова

Ускршњу честитку грађанима Зајечара упутио је председник Скупштине града Стефан Занков.

Поштовани суграђани,

Честитам вам најрадоснији хришћански празник Васкрс у име Скупштине града Зајечара и у своје лично име, са жељом да га прославите у здрављу и срећи у кругу својих најмилијих.

Као што овај велики празник симболизује победу над непобедивим, тако и свако од нас може само великим радом и упорношћу, заједно са нашом Српском православном црквом, да победи све проблеме који нам некада изгледају нерешиви.

Васкрс у себи носи поруку праштања и жртвовања за друге и подсећа нас на важност међусобног уважавања и поштовања.

Прослављајући Васкрс као симбол радости живота, чувамо традиционалне, пре свега породичне вредности и негујемо толеранцију и разумевање.

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе

Председник Скупштине града

Стефан Занков

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 23
    јан
    РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЗАЈЕЧАРУ

    Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

    Више
  • 02
    јун
    У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

    На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

    Више
  • 20
    апр
    Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

    Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра.

    Више
  • 18
    апр
    "Банатска улица" под асфалтом

    Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.