Вести

Бесмртни зајечарски боеми на једном месту - у књизи

Бесмртни зајечарски боеми на једном месту - у књизи

У сали Музичке школе „Стеван Мокрањац“ у Зајечару промовисана је књига „Бесмртни зајечарски боеми“, аутора Миодрага Цековића.

Већину прича у овој књизи испричали су ми сами њени актери, познати зајечарски боеми са којима сам се често дружио, као и њихови блиски рођаци и пријатељи који су са нима свакодневно били у контакту. У некима од објављених догодовштина сам, стицајем прилика, и лично учествовао, а преостали део атрактивних догађаја испричали су моји дивни пријатељи, Драгољуб Младеновић Међа, Владимир Станковић, Небојша Симеоновић, Живојин Денчић, Радомир Александровић, Александар Блатник, Милош Вешовић, Борко Савић, Милан Шолц Бекић и Зоран Пешић,

наводи аутор Цековић.

О књизи су говорили директор зајечарског архива Велибор Тодоров, рецезенти проф. Милош Вешовић и др. Ненад Пунковић, уредник мр. Станко Митић, као и аутор књиге проф. Миодраг Цековић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.