Вести

Презентације пројекта

Презентације пројекта "Подршка микро бизнису"

У великој сали Градске управе Зајечар у среду ће бити одржана прва јавна презентација пројекта “Подршка развоју микро бизниса у Србији, фаза II” који финансира немачка влада, а суфинансирају локалне самоуправе.

Уговор о реализацији пројекта недавно су у Зајечару потписали градоначелник Велимир Огњеновић и менаџер „Хелпа“ Маша Бубањ.

Укупна вредност пројекта је 454.400,00 евра, док директни трошкови у Зајечару, за 30 корисника, износе 72.000,00 од чега Град суфинансира 28.800,00 евра.

За грантове у опреми вредности 2.400 евра могу да конкуришу сва заинтересована лица за старт или проширење микро и малих бизниса са територије Града Зајечара.

Представници немачке организације „Хелп“ детаљно ће представити пројекат, начин конкурисања, процес доделе грантова и реализација набавке односно испоруке опреме, права и обавезе корисника грантова.

Уз опрему, корисници ће добити и пословне и стручне обуке, менторинг и мониторинг, а 80% вредности донације су бесповратна средства.

За четвртак су презентације најављене у Халову и Великом Извору, а у петак у Салашу и Копривници.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 03
    феб
    Подршка за још 11 предузетника

    Представници немачке организације ХЕЛП представили су у Зајечару пројекат „Подршка развоју микро бизниса у Србији, фаза 2“. Крајем прошле годину подршку је добило 19 зајечарских предузетника и пољопривредника, а обезбеђена су средства за још 11 лица.

    Више
  • 01
    феб
    Презентација пројекта за подршку микро бизнису

    Представници немачке организације "Хелп" одржаће у петак у Зајечару презентацију пројекта "Подршка развоју микро бизниса у Србији". У претходном кругу пројекта у Зајечару је подржано 19 корисника грантовима у опреми просечне вредности 2400 евра.

    Више
  • 21
    дец
    Испорука пољопривредне опреме из програма ХЕЛП-а

    У оквиру пројекта „Подршка развоју микро бизниса у Србији“, који немачка организација Хелп реализује у сарадњи са Градом Зајечаром, данас је почела испорука пољопривредне механизације газдинствима у зајечарским селима. Опрему вредну 3,5 милиона динара добило је 11 газдинстава.

    Више
  • 16
    нов
    Подршка Града Зајечара и ХЕЛП-а микро бизнису

    Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и представник немачке организације „Хелп“ Војкан Миловановић данас су уручили уговоре о донацији првој групи финалних корисника пројекта „Подршка развоју микро бизниса у Србији 2“.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.