Вести

Завршно вече

Завршно вече "загревања" пред Гитаријаду

У оквиру програма COUNTDOWN 2016, који је увертира за 50. Гитаријаду,од 20 сати на Тргу ослобођења свирају Drti bend, Sigma, Art Diler Бранко Марушић Чутура и група 21 грам.

На истом месту зајечарску публику су синоћ за Гитаријаду загревали VIS Novi Dan, Coton Pickers, Rock Star i Texas Flood, док су у понедељак овогодиње „Одбројавање“ отворили D Zoo, Bele najk čarape, Mud factory, Dok 7 i Mladen Pecović bend.

Иначе, Удружење Пословне жене тимочке крајине је поводом Гитаријаде организовало продајне изложбе рукотворина својих чланица. Тезге са њиховим производима биће на зајечарском скверу све до завршетка овогодишње Гитаријаде.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 01
    сеп
    ГАСТРО КАРАВАН У ЗАЈЕЧАРУ: Преко 80 излагача на зајечарском тргу

    Град Зајечар и Туристичка организација града Зајечара ће у петак, 2. септембра, на градском тргу бити домаћини гастро каравана који путујући кроз Србију промовише гастрономску понуду градова и општина учесника каравана.

    Више
  • 20
    авг
    На зајечарском Тргу одржано „Хорско вече“

    Наступили су камерни хор „Лавиринт“ и Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“ који су извели разноврстан репертор, од класичне музике до популарних песама страних и домаћих аутора. Програм је започео „Лавиринт“ композицијама „Синг ње анд цхант ит“ Томаса Морлија

    Више
  • 10
    окт
    Већници о трећем допунском буџету

    Чланови Градског већа су на данашњој седници утврдили Нацрт одлуке о трећем допунском буџету за 2016.годину, чиме је укупан буџет увећан за нешто више од 315 милиона динара. Члановима Већа подељен је извештај о трошковима организације 50.Гитаријаде.

    Више
  • 21
    сеп
    Одбрањена титула ајвар мајстора

    Екипа „Златне руке Црноречја“ победник је квалификационог такмичења „Изађи ми на теглу“ у Зајечару. Учеснице су успеле да одбране прошлогодишњу титулу ајвар мајстора и још једном се пласирале у финале које ће се одржати 22. октобра на Златибору.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.