Вести

Победници Мини Гитаријада - полуфиналисти у Зајечару "Хаџи Продане Душе"Ужице Фото: Гитаријада

Победници Мини Гитаријада - полуфиналисти у Зајечару

Kараван Гитаријаде прошао је претходних дана кроз 6 градова Србије у којима су, у сарадњи са локалним самоуправама организоване Мини Гитаријаде: Ужице, Сремска Митровица, Kосовска Митровица, Чачак, Ваљево и Зрењанин.

Пласман на највећу рок манифестацију обезбедили су победници Мини Гитаријада: „Брат“ из Ужица, „Kлот“ из Београда, „Дисциплински поступак“ из Kуршумлије, „KБK“ из Чачка, „Бело у боји“ из Горњег Милановца, „Хаџи Продане Душе“ из Ужица и „Земљотрес“ из Зрењанина.

Зајечарска Гитаријада почиње сутра, када ће бити одржано прво полуфинално такмичење демо бендова.

Друго полуфинале је дан касније, а финале је у суботу 13. августа.

За титулу победника јубиларне Гитаријаде ове године бориће се 12 бендова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 10
    окт
    Већници о трећем допунском буџету

    Чланови Градског већа су на данашњој седници утврдили Нацрт одлуке о трећем допунском буџету за 2016.годину, чиме је укупан буџет увећан за нешто више од 315 милиона динара. Члановима Већа подељен је извештај о трошковима организације 50.Гитаријаде.

    Више
  • 14
    авг
    "Хаџи продане душе" победник 50.Гитаријаде

    Демо састав из Ужица „Хаџи продане душе“ победник је 50.Гитаријаде у Зајечару. Публика је својим гласовима подржала бањалучки бенд ЛСД. У ревијалном делу програма наступили су прошлогодишњи победници "Syleth", легендарни "Uriah Heep", "Love hunters" и стари зналци зајечарске публике, нишки "Кербер".

    Више
  • 13
    авг
    Финале 50.Гитаријаде

    Финално такмичење демо бендова за ласкаву титулу победника јубиларне Гитаријаде у Зајечару почиње на градском стадиону на Краљевици у 19 сати. Ревијални програм 50. Гитаријаде отвара Uriah Heep у 21 сат. Следе победници прошлогодишње Гитаријаде група Syleth из Ријеке, па Love Hunters и Kербер.

    Више
  • 13
    авг
    Први роконачелник Гитаријаде Бора Чорба "запалио" публику

    У ревијалном делу друге вечери 50. Гитаријаде, пред препуним градским стадионом, наступили су: Бјесови, Eyesburn и Рибља чорба, коју предводи први роконачелник Гитаријаде Бора Ђорђевић. Пласман у завршницу манифестације изборили су: Хаџи продане душе (Ужице), Dark sky(Kосовска Митровица) и Nu ance(Софиа).

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.