Вести

Ажурирање базе података о некретнинама

Ажурирање базе података о некретнинама

Град Зајечар у сарадњи са Немачком организацијом за међународну сарадњу (ГИЗ) до 30.новембра ажурира базу података о некретнинама, тако да ће наредна три месеца сарадници бити на терену на подручју града и неколико зајечарских села.

У допису Александра Грунауера, вође пројекта у ГИЗ-у, који финансира пројекат, наводи се:

„Ми подржавамо градове и општине у попису имовине, као и ажурирању базе података о некретнинама, јер од тога дугорочну корист имају пре свега грађани. Мислимо да је важно да сви имају податке о некретнинама које се слажу са оним какво је И стварно стање не терену, јер само тако сви грађани, на фер и једнак начин могу испуњавати своју законску обавезу, односно платити порез. На евиденцији порезника, након спровођења нашег пројекта, у девет општина, сада има још 18.000 некретнина.“

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.