Вести

Јавни позив за пакете грађевинског материјала

Јавни позив за пакете грађевинског материјала

У оквиру Регионалног стамбеног програма, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица обавештава грађане који су стекли статус избеглица да је објављен јавни позив за доделу најмање десет пакета грађевинског материјала.

За доделу помоћи могу конкурисати лица које су због ратних дешавања од 1991. до 1995. године стекла статус избеглице у Републици Србији, без обзира на њихов статус у време решавања стамбене потребе, и то: избеглице које живе у колективним центрима или неком другом виду колективног смештаја, формалног или неформалног, и угрожене избеглице у приватном смештају и бивше носиоце станарског права, а које су без трајног решења у земљи порекла или Републици Србији.

Конкурс је обајвљен на званичном сајту града, на огласним таблама града Зајечара, месних заједница града Зајечара и на сајту Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.