Вести

Предавање за сточаре у Звездану

Предавање за сточаре у Звездану

Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација (ФАО) и Град Зајечар организују у Звездану у уторак, 14.фебруара, предавање за сточаре.

Основна тема биће утицај климатских промена на производњу стоке, а сточари ће разговарати о: технологији узгоја стоке, расама, исхрани стоке и унапређењу здравља животиња, побољшању објеката за држање стоке и опреми потребној у сточарству, као и о месту и улози сточарства у процесу производње хране.

Предавање почиње у 10 сати у ресторану „Звездански божур“.

Једнодневни семинар за сточаре је део програма едукације пољопривредних произвођача који финансира Европска унија у оквиру програма „Помоћ Европске уније поплављеним подручјима у Србији“ а из предприступних фондова ИПА 2014.

Наредни тренинг из области управљања пољопривредним газдинствима планиран је за крај марта или почетак априла.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.