Вести

Премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили“

Премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили“

Премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили“, у адаптацији и режији Наташе Петровић, заказана је за петак 21.12.2018.године у 19:00 сати у Народном позоришту Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“.Асистент редитеља и избор музике Владимир Милошевић.

Играју глумци зајечарског Позоришта: Ирена Станковић, Сања Недељковић и Габријел Бећаревић као и деца из драмске радионице Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“: Александар Радуловић, Миња Јовановић, Даница Васиљевић, Марија Димитријевић, Ксенија Бубања , Марта Бранковић и Уна Томић.

Деца с нестрпљењем очекују долазак Нове године и Деда Мраза. Међутим, стара година се опире томе и зароби Нову годину. Деца позивају чаробницу Лили да им помогне.

Како чаробница Лили има супермоћи она успева да избави Нову годину и прокрчи пут њој и Деда Мразу да стигну до нестрпљивих малишана.

Улепшајте вече најмлађима и погледајте нашу новогодишњу бајку !

Цена карте је 200 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.