Вести

Одиграна премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили

Одиграна премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили

У зајечарском Позоришту изведена jе премијера дечје представе „Новогодишњи случај чаробнице Лили“, у режији Наташе Петровић, која је одушевила најмлађу публику, али и њихове родитеље.

Чаробница Лили има супермоћи и успева да избави Нову годину од Старе године и прокрчи пут њој и Деда Мразу да стигну до нестрпљивих малишана. Поука ове забавне и маштовите представе да добро побеђује зло утицаће позитивно на прве животне ставове најмлађих. Редитељ представе Наташа Петровић адаптирала је текст Момчила Милошевића и приредила новогодишњу бајку која је наишла на фантастичан пријем код малишана.

Поред глумаца зајечарског Позоришта : Ирене Станковић, Сање Недељковић и Габријела Бећаревића у представи играју и деца из из драмске радионице Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“: Александар Радуловић, Миња Јовановић, Даница Васиљевић, Марија Димитријевић, Ксенија Бубања , Марта Бранковић и Уна Томић.

Новогодишњој чаролији у зајечарском позоришту допринео је и помоћник редитеља Владимир Милошевић који је одабрао и музику, а улепшали су је и сценографија Мирка Стокића, ефекти мајстора светла Драгана Марковића и костими Горице Илић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.