Вести

Зајечар: Почело постављање првих аутоматских радарско/контролних система

Зајечар: Почело постављање првих аутоматских радарско/контролних система

Од данас јe у граду Зајечару почело постављање првих аутоматских радарско/контролних система за контролу и кажњавање прекршиоца саобраћајних прописа (брзине, насилничке вожње, погрешног паркирања и сл.).

-Прекршиоцима прописа казне ће, на основу снимака камера, најновије технологије, из ПУ Зајечар, аутоматски стизати на кућну адресу.

Овим системима, у наредних пар година, биће покривене све важније саобраћајнице у граду и прилази граду, а град ће уложити значајна средства, уз помоћ Републике, и у проширење видео надзора у граду, како би се спречиле штете које појединци наносе инфраструктурним објектима и опреми (клупе, жардињере, корпе за отпатке, дрвеће и сл.). У наредном периоду радиће се на томе да се ЈКП “Паркинг сервису” обезбеде средства за куповину возила и опреме за систем “око соколово” које ће санкционисати непрописно паркирање које је узело маха у нашем граду, најавио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.