Вести

Учесници акције

Учесници акције "Мај-месец чистоће" оплеменили и улепшали Зајечар

Фабрика мерних трансформатора - ФМТ Зајечар чији је фабрички круг најуређенији у граду, свеукупни је победник акције Града Зајечара „Мај-месец чистоће“. Њима је данас као и осталим учесницима на свечаности, организованој у Градској управи, дедељене признања и захвалнице.

Друго место у свеукупном пласману освојио је Витомир Миленковић, улица Омладинска, чије је двориште по оцени жирија победило у категорији "Најлепше двориште - град", док је треће место у свеукупном пласману припало Градету Гмитровићу који је однео победу у категорији "Најуређеније сеоско домаћинство".

Уручујући награде најбољима у свеукупном пласману, помоћник градоначелника Зајечара Сузана Стаменковић захвалила се у име Града свим учесницима акције "Мај-месец чистоће".

Ви сте нама данас али и претходних месеци показали како се воли свој град и како можемо личним ангажовањем да га учинимо лепшим и бољим, истакла је Сузана Стаменковић

За најлепше двориште у селу прво место освојио је Живорад Јеремић из Вражогрнца а за најлепшу терасу - балкон Цвијете Винуловић из Лубнице.

Најуређенија улица у граду је улица Тимочке буне (пешачки део код цркве), најуређеније школско двориште у ОШ "Ђура Јакшић" док је у категорији вртића победио "Маслачак".Најуређенији простор око стамбене зграде је у улици Пере Радовановића око зграде Е6 а трећа месна заједница МЗ "Карађорђев венац" је и ове године победила у категорији месних заједница.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 03
    јул
    Најбољим ученицима у Зајечару уручене Вукове дипломе и признања

    У великој сали Скупштине града Зајечара, организован је свечани пријем за ученике основних и средњих школа, носиоце Вукових диплома и добитнике признања на државним и међународним такмичењима.

    Више
  • 02
    јул
    Николићи - победници акције "Мај-месец чистоће"

    Љубинка и Петар Николић свеукупни су победници треће сезоне акције „Мај – месец чистоће“, саопштено је на свечаној додели признања најуспешнијим учесницима ове еколошке акције коју организује Град Зајечар.

    Више
  • 28
    јун
    Додела признања најбољима у трећој сезони еколошке акције

    Град Зајечар прогласиће најуспешније учеснике акције „Мај-месец чистоће“ на пригодној свечаности 2.јула, у великој сали Градске управе. Ово је трећа сезона акције „Мај – месец чистоће“, а прошле године је организована и јесења еколошка кампања „Септембар – месец чистоће“.

    Више
  • 24
    окт
    За лепши и чистији Зајечар

    После успешно реализоване акције, "Мај-месец чистоће града Зајечара", организована је и јесења кампања Септембар - месец чистоће. Најбољима су подељене и награде на свечаности у зајечарској Градској управи.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.