Вести

Награђени најбољи ђаци

Награђени најбољи ђаци

Најуспешнијим ђацима основних и средњих школа, као и музичке школе у Зајечару данас су уручене Вукове дипломе и признања за постигнуте успехе на такмичењима у протеклој школској години.

Ђацима је на постигнутим резултатима честитао помоћник градоначелника Владислав Милојевић.

Почећу са основцима којима је Вукова диплома деловала као неоствариви сан када су кренули у основну школу, а судећи по броју вас који сте данас овде рекао бих како се за многе тај сан и остварио. То је први корак у вашем школовању који ће своју праву вредност показати кроз ваше даље школовање, када будете уписивали најпре средњу школу, а затим и факултет.

Вама који сте завршили средњу школу желим успех на академским студијама и знајте да се разликује оно што сте до сад имали у односу на оно што вас тек очекује.

Желим вам срећу и надам се да ћемо се за 4 године опет овде видети са основцима, а трудићемо се да наградимо и оне који у року буду завршили студије. Нека то нама буде част, а васим родитељима, професорима и наставницима, желим успех у даљем животу,

рекао је Милојевић .

На територији Града Зајечара Вуковом дипломом може се похвалити 86 основаца и 51 средњошколац. За успешно учествовање на школским такмичењима награђено је 35 ученика ОМШ "Стеван Мокрањац", као и 45 основаца и 18 средњошколаца.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.