Вести

25
сеп

Чланови Градског већа и Драган Аврамовић, в.д. директор „Дирекција за изградњу“ Зајечар, сложили су се у уторак да ова установа треба преузети послове надзора на свим пословима изградње и одржавања које предузима Град као инвеститор

Више
23
сеп

Рођење пресвете Богородице, у народу звано и Мала Госпојина, слава је Саборног Храма и Града Зајечара. Прослава је отпочела у четвртак вече представљањем књиге „Библиографија листа Тимок и његових предходника“.

Више
19
сеп

19.09.2013 год. - 19:00 часова Представљање књиге „Библиографија“, аутора Виолете Станковић-Анђелковић и Маје Булајић – Народна Библиотека „Светозар Марковић“

Више
17
сеп

Поштовани, обавештавамо Вас да су полицијски службеници Полицијске управе у Зајечару дана 13.09.2013 године учествовали на спортским играма радника Министарства унутрашњих послова Р.Србије ВИ ПОЛИЦИЈАДА ''ЗЛАТИБОР 2013'' у организацији СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ.

Више
06
авг

Атмосфера на концерту "Парног ваљка" на 47. Зајечарској гитаријади вратила је наду многима да ову рок манифестацију очекује боља будућност, јер оваква гужва није запамћена у последње две деценије.

Више
19
јул

У суботу, 20. јула 2013. године у 12.00 сати, заказан је почетак радова на путу Параћин-Зајечар, на самом уласку у Зајечар – деоница лубничко брдо. Почетку радова, присуствоваће министар саобраћаја РС г-дин Милутин Мркоњић, помоћник министра за саобраћај г-дин Саша Мирковић и директор Путева Србије г-дин Зоран Дробњак.

Више