Вести

Уручени индекси двадесетој генерацији бруцоша Фото: Радио Магнум

Уручени индекси двадесетој генерацији бруцоша

На Факултету за менаџмент у Зајечару, у присуству великог броја званица, новој генерацији студената уручени су индекси.

Да сте изабрали право образовање уверићете се одмах, почев од данашњег дана. Уверићете се и у љубазности свих запослених на факултету и схватићете да смо сви ми овде практично због вас, а не ви због нас. Честитам вам, желим вам добродошлицу, осећајте се као код своје куће,

поручио је бруцошима декан ове високошколске установе професор др Михајловић.

У име града Зајечара студенте је поздравио заменик градоначелника др Мирко Николић.

Честитам вам на правом избору, а истовремено факултету честитам на још једној школској години и на двадесетој генерацији, која је управо и потврда квалитета овог факултета,

рекао је Николић.

Прву годину ове године уписало је 100 студената.

Ово је двадесета генерација студената Факултета за менаџмент у Зајечару, а у новој школској години осим менаџмента, бизниса и економије уведени су и нови образовни профили: право, безбедност и јавна управа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 19
    окт
    Концерт Ансамбла "Станислав Бинички"

    Свечаности којима је обележен Дан ослобођења у Првом светском рату употпунила је свечана академија у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“, којом је уједно прослављен и Дан јединице Тимочке бригаде Гарнизона Зајечар.

    Више
  • 08
    сеп
    Дан града: Људи су највећи капитал

    "Свима нама интерес мора бити развој града и подизање квалитета живота свих становника. На том путу сви морамо дати пун допринос, а личне и политичке интересе морамо подредити интересима Зајечара", рекао је поводом Дана града градоначелник Велимир Огњеновић. На свечаности су уручена јавна признања.

    Више
  • 24
    окт
    За лепши и чистији Зајечар

    После успешно реализоване акције, "Мај-месец чистоће града Зајечара", организована је и јесења кампања Септембар - месец чистоће. Најбољима су подељене и награде на свечаности у зајечарској Градској управи.

    Више
  • 24
    окт
    У част Зорану Радмиловићу

    У Зајечару почиње 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића". Тим поводом, на споменик овом великану српске глуме, недалеко од зајечарског театра који носи његово име, положени су венци и цвеће и одата је почаст глумцу.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.