Вести

02
нов

Увид у део Јединственог бирачког списка врши се путем рачунарске опреме уношењем јединственог матичног броја грађана у циљу провере да ли је грађанин уписан у бирачки списак и да ли су уписани подаци тачни.

Више
01
нов

На основу Одлуке Градског већа града Зајечара о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара број III бр.

Више
31
окт

Поводом постигнутих врхунских резултата у спорту у Градској управи Зајечар организован је пријем за Зајечарце, бодибилдера Срђана Пешића и репрезентативца у powerlifting-у Сашу Цветковића, који су у протеклом периоду постигли одличне резултате на светским и европским такмичењима.

Више
31
окт

Данас је у великој сали Градске управе у Зајечару одржана 99. седница Градског већа, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник и Председник већа.

Више
26
окт

У Зајечару је данас потписан Уговор о међусобној сарадњи између Фондације Ана и Владе Дивац и Града Зајечара на пројекту Омладинских фондова. Уговор су потписали Бошко Ничић, градоначелник Зајечара и Ђорђе Перишић сарадник на пројекту “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”.

Више
25
окт

У великој сали Скупштине града потписани су уговори о додели подстицајних средстава у области сточарства и пчеларства за 37 пољопривредника са територије Зајечара. За ове намене обезбеђена су средства у износу од 2,7 милиона динара.

Више
23
окт

Сутра, 24.октобра у 19 часова у малој сали Градске управе у Зајечару одржаће се Инфо дан поводом Конкурса за пројекте младих неформалних група за младе од 18 до 30 година.

Више
22
окт

Стручне службе ће размотрити све предлоге и мишљења, а очекује се да буџет града Зајечара буде усвојен у предвиђеном року, тачније до 20. децембра.

Више
19
окт

Српско-француским комеморативним свечаностима традиционално је обележен Дан ослобођења Зајечара у Првом светском рату.

Више
19
окт

Директор зајечарског позоришта Владимир Ђуричић је на свечаности отварања фестивала подсетио на предиван увод у дане посвећене Зорану Радмиловићу, мислећи на књижевно вече академика Душана Kовачевића.

Више