Вести

09
нов

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је са сарадницима данас обишао реконструкцију пута Грлишка река –Грлиште, разговарао са мештанима овог села, који нису крили задовољство због радова.

Више
09
нов

Реконструкција пута „Брусничка петља“ – Брусник настављена је данас на задовољство мештана овог као и околних села –Табаковца, Кленовца Тамнича, Рајца. Радове је са својим сарадницима обишао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Више
08
нов

На основу члана 29. и члана 36. Закона о планском систему Републике Србије („Службени гласник Републике Србије“, бр. 30/18), члана 46. став 1. тачка 2) Закона о локалној самоуправи („Службени гласник Републике Србије“

Више
07
нов

Донација граду Зајечару, грађанима и комуналном предузећу, која се огледа у контејнерима за сакупљање амблажног отпада, била је тема састанка са представницима Делта Пак-а.

Више
04
нов

"У име целокупног рударског колектива компаније Serbia Zijin Mining и у своје лично име изражавам искрено саучешће због смрти двојице колега рудара у руднику лигнита „Лубница“ у Зајечару.

Више
03
нов

Проглашава се Дан жалости на територији Града Зајечара, поводом несреће која се догодила на сепарацији Рудника лигнита „Лубница“ у Грљану, у којој су животе изгубили рудари: Дејан Крајњановић и Љубиша Босиљковић.

Више
03
нов

Најдубље ме је потресла страшна вест о трагичној смрти наших рудара у руднику лигнита „Лубница“ у Грљану. У овој трагедији која се догодила после хаварије на сепарацији овог рудника, у којој су страдали рударИ а један њихов колега задобио повреде, потресла је све грађане Зајечара и мештане наших села.

Више
02
нов

Увид у део Јединственог бирачког списка врши се путем рачунарске опреме уношењем јединственог матичног броја грађана у циљу провере да ли је грађанин уписан у бирачки списак и да ли су уписани подаци тачни.

Више
01
нов

На основу Одлуке Градског већа града Зајечара о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара број III бр.

Више
31
окт

Поводом постигнутих врхунских резултата у спорту у Градској управи Зајечар организован је пријем за Зајечарце, бодибилдера Срђана Пешића и репрезентативца у powerlifting-у Сашу Цветковића, који су у протеклом периоду постигли одличне резултате на светским и европским такмичењима.

Више