Вести

29
нов

На 19. седници локалног парламента, oдборници Скупштине града Зајечара усвојили су четврти ребаланс градског буџета за ову годину, који после увећања за нешто више од 51 милион динара износи 2.356.320.000 динара. Усвојен је и буџет за 2024. годину који је пројектован на 2.183.808.000 динара.

Више
29
нов

Сутра, 30. новембра у великој сали Скупштине града Зајечара биће одржана 20.седница Скупштине града. Седница је заказана за 14:30 часова.

Више
29
нов

Нови Пазар је током наредних неколико дана домаћин конференције“Ментално здравље младих“, под покровитељством Министарства туризма и омладине.

Више
27
нов

19. седница Скупштине града Зајечара биће одржана у среду, 29. новембра у великој сали Скупштине града Зајечара, са почетком у 10 часова.

Више
24
нов

Данас су у Зајечару разговор са градоначелником Бошком Ничићем обавили представници сталне посматрачке мисије ОЕБС-а задужени за Тимочку крајину, Aleksandr Studenikin из Русије и Patricia Cavanagh из Ирске.

Више
23
нов

Радови на реконструкцији Дечијег одељења зајечарског Здравственог центра који су започети децембра месеца прошле године, приводе се крају.

Више
23
нов

У великој сали Градске управе у Зајечару потписани су уговори са 87 пољопривредних произвођача по конкурсу за доделу подстицаја за набавку нове прикључне механизације и опреме за пољопривреду.

Више
22
нов

Град Зајечар реализује пројекат "Вредне руке" који има за циљ оснаживање жена које се баве прерадом пољопривредних производа, (меда, млека и млечних производа, воћа, поврћа и сл.)

Више
22
нов

Градска изборна комисија града Зајечара обавештава овлашћена лица за прредлагање сталног састава бирачких одбора на територији града Зајечара, да је чланом 35. став 1. Закона о избору народних посланика, прописано да чланове бирачких одбора у сталном саставу

Више
21
нов

Канцеларија за младе града Зајечара организује обуку “Маркетинг на друштвеним мрежама”, која је намењена младима од 15 -30 година са територије града Зајечара.

Више