Вести

15
дец

На основу Закона о потврђивању споразума о зајму (Пројекат „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој (

Више
15
дец

Већници су усвојили Предлог Закључка о утврђивању Предлога Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређивање животне средине средине града Зајечара за 2024. годину,

Више
14
дец

Сходно чл. 6. став 3. Закона о избору народних посланика, забрањено је 48 часа пре дана гласања и на дан гласања до затварања бирачких места да се у медијима и на јавним скуповима објављују процене резултата избора

Више
13
дец

Градска изборна комисија града Зајечара обавештава грађане са територије града Зајечара да је Законом о избору народних посланика предвиђено гласање ван бирачких места.

Више
07
дец

У Градској управи у Зајечару организовано је потписивање уговора и додела чекова за 16 група младих који су изабрани на конкурсу у оквиру пројекта Омладински фондови.

Више
07
дец

У Министарству за бригу о селу потписан још један уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара. Средства су додељена Јелени Јеленковић за кућу у Грлишту.

Више
06
дец

Град Зајечар и Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ организују поетско вече академика Матије Бећковића, у суботу 9. децембра 2023.

Више
04
дец

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић обишао је данас инфраструктурне радове на подручју Бора и Зајечара.

Више
01
дец

Град Зајечар се други пут представља на 17. Сајму етно хране и пића, који је свечано отворен у хали Београдског сајма. Најстарија и најкомплетнија смотра производа и произвођача традиционалних прехрамбених производа у Србији и региону Југоисточне Европе, биће актуелна од 30. новембра до 03. децембра 2023. године.

Више
30
нов

Програм Владе Републике Србије "Моја прва плата" спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства туризма и омладине, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Више