Вести

16
јан

На радост великог броја младих у Зајечару који воле клизање на леду, али и гостију нашег града, на главном градском тргу почело је да ради клизалиште. Клизање је бесплатно, а ледена плоча отворена је сваког дана од 10 до 22 сата.

Више
16
јан

За 65 година постојања Историјски архив "Тимочка Крајина" у Зајечару прикупио је близу 3.000 метара архивске грађе из овог дела Србије. Већина докумената је обрађена и публиковани али пред архивистима је још доста посла на њиховом сређивању.

Више
16
јан

Први дан Нове године протекао је мирно и без саобраћајних незгода, речено је Бест телевизији у Полицијској управи у Зајечару. Полицијски службеници евидентирали су једно кривично дело и интервенисали због нарушавања јавног реда и мира.

Више
16
јан

Мештани Врбице су након дужег времена, коначно добили уличну расвету. Улице у самом центру села, нису биле осветљене, па је безбедност мештана често била угрожена.

Више
16
јан

Свечани божићни концерт у Зајечару ће вечерас приредити интерпретаторка етно музике Биљана Крстић са “Бистрик” оркестром. Почетак је у 20 сати у сали зајечарског позоришта.

Више
16
јан

Град Зајечар ће ове године почети уређење старог и новог гробља.Озбиљнији радови почињу у априлу када ће бити уређене стазе измедју гробних места и озидана ограда, изјавио је за Бест телевизију и радио председник Скупштине града Саша Мирковић.

Више
16
јан

Вода из Градског водовода у Зајечару је исправна за пиће, што показују свакодневна узорковања, односно хемијске, микробиолошке и биолошке анализе квалитета воде за пиће.

Више
16
јан

Боравак деце у зајечарским вртићима јефтинији је од Нове године. Одлуком одборника Скупштине града цена у вртићима Предшколске установе "Ђулићи" снижена је за хиљаду динара месечно.

Више
16
јан

Иако се број венчања у Србији из године у годину смањује, у Зајечару је у претходној години склопљено 290 бракова, док је 2012. године тај број мањи за пет.

Више
16
јан

Да је клизалиште у центру Зајечара права забава за школарце, у време зимског распуста, говори податак да свакодневно преко 400 клизача свих узраста искористи прилику да се клиза.

Више