Вести

06
јан

Регионални азил за псе, у зајечарском насељу Прлита, биће завршен за 15 дана, изјавио је за портал Бест председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић.

Више
01
јан

Председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић су празничну ноћ, пред сам долазак Нове године, провели са припадницима служби који су били на својим радним местима како би грађани Зајечара славље провели безбрижно и у весељу.

Више
31
дец

"Да ли има ичег лепшег од осмеха задовољне деце? Задатак Градске управе Зајечар је да деци обезбедимо што лепши живот, а то пре свега значи радна места за њихове родитеље,"

Више
27
дец

Град Зајечар помогао је Деда Мразу да обезбеди 1600 новогодишњих пакета и подели их малишанима чији су родитељи запослени у Градској управи, јавним предузећима и установама или су на евиденцији Центра за социјални рад у Зајечару.

Више
27
дец

Избори су расписани за 16. фебруар 2014. године, а одржаће се од седам до 20 сати на бирачким местима које одреди Градска изборна комисија Зајечар. Рокови за вршење изборних радњи почињу да теку 28. децембра 2013. године.

Више
26
дец

Заменик председника Градског већа др Мирко Николић, који је седницу одржао по хитном поступку, каже да су на дневном реду биле редовне активности Већа, а одлуке донете једногласно.

Више
26
дец

Градска управа Зајечар је 24. децембра уплатила средства Центру за радно ангажовање младих. Новац за реализацију програма "Радна пракса" у потпуности је обезбедила Градска управа Зајечар, а у децембру је њиме било обухваћено више од 50 практиканата.

Више
26
дец

Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović i njegov zamenik dr Mirko Nikolić uručili su novogodišnje pakete za 19 mališana obolelih od celebralne i dečije paralize.

Више
24
дец

У циљу подизања ефикасности у раду, а посебно остваривања постављених циљева, градоначелник Града Зајечара Велимир Огњеновић донео је, 24. децембра, одлуку о разрешењу Драгане Томић Бешир са места помоћника градоначелника, те именовању Милана Божовића на ову функцију.

Више
24
дец

Гласовима већине одборника Скупштина Града Зајечара је на 28. седници, коју је 23. децембра по хитном поступку одржао председник Саша Мирковић, усвојила Одлуку о 11. допунском буџету Града за 2013. годину.

Више