Вести

23
феб

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, обишла је улицу Светозара Марковића у Зајечару и том приликом разговарала је са председником Скупштине Града Зајечара Сашом Мирковићем.

Више
23
феб

Зајечар је пример локалне самоуправе који већ примењује одредбе Закона о планирању и изградњи да се грађевинске дозволе издају најдуже за месец дана. Зајечар је такође једна од локалних самоуправа, а верујте има их мало, које имају Савет за безбедност у саобраћају.

Више
23
феб

Потпреседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић у посети je Зајечару. Министарка Михајловић на почетку је обишла шалтер салу Информативно-услужног центра Градске управе Зајечар.

Више
22
феб

Скупштина Града Зајечара донела је одлуку да било који јавни скуп у покрету политичког, протестног и сличног карактера може бити одржан на Тргу Николе Пашића. Ову одлуку подржало је 30 одборника, а 6 њих је било против.

Више
22
феб

На међународном Сајму туризма у Београду представљена је 49. по реду зајечарска Гитаријада и 19. Мото скуп, који ће ове године бити одржани од 5. до 8. августа.

Више
21
феб

Александар Миливојевић Пјер, члан зајечарског градског већа, поднео је ноћас кривичну пријаву због угрожавања сигурности против Бошка Ничића, који је на челу

Више
21
феб

На седницама Скупштине Града Зајечара, одборници су усвојили Одлуку о одређивању простора за јавне скупове. Изгласана је и Одлука о именовању Велибора Тодорова за директора Историјског архива „Тимочка крајина“.

Више
20
феб

Зајечар је своје културне и туристичке потенцијале представио на Сајму туризма у Београду, највећој туристичкој манифестацији у земљи и југоисточној Европи.

Више
19
феб

У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" вечерас је репризирана представа "Блуз осмех", по тексту и у режији Мирољуба Рикија Недовића. У комаду су играли Милутин Вешковић, Драга Јовановић, Марта Пашић и Владимир Милошевић.

Више
19
феб

У Хали 4 Београдског сајма у суботу 21. фебруара у 12 сати, Установа Гитаријада ће на свом штанду имати промоцију 49. Гитаријаде и 19. мото скупа, који ће и ове године бити одржани у августу.

Више