Вести

04
феб

У Градској управи Зајечар, одржана је седница Градског већа на којој је између осталог, разматран Нацрт решења о именовању главног урбанисте града Зајечара Биљане Ђерговић, као и Нацрт решења о давању сагласности на Програм пословања ЈКП „Зајечарпаркинг“ за 2015. годину.

Више
03
феб

Зајечар је други град у Србији који је ове зиме обезбедио смештај за напуштене животиње. Након Панчеваца, Зајечарци су направили кућице које су постављене на територији града, како би пси и мачке имали сигурно склониште од хладноће.

Више
02
феб

Представом “Досије војника Чонкина”, Позориште Тимочке крајине “Зоран Радмиловић” обележило је 68 година постојања. Ова представа рађена је по тексту Владимира Војиновича, а у режији Саше Волића.

Више
30
јан

У оквиру акције "Водимо вас у позориште“ коју организују Град Зајечар и Позориште Тимочке крајине, данас је у подне одиграна дечија представа "Ко је овде крив".

Више
30
јан

Завршна конференција пројекта „Рука која помаже“ одржана је јуче у Градској управи Зајечар. За време трајања пројекта акредитовано је 39 геронтодомаћица. Пројекат је трајао годину дана, а четири месеца је пружана услуга помоћ у кући за 282 корисника.

Више
30
јан

Представа „Трансилванија“ одиграна је синоћ у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“. Иако се изводи репризно, за овај комад увек је велико интересовање зајечарске публике.

Више
29
јан

Град Зајечар и Позориште Тимочке крајине, током фебруара организују акцију „Водимо вас у позориште“. Током ове акције, публика ће моћи да гледа представе по симболичној цени улазница од 100 динара.

Више
28
јан

Представу “Сама у кући” по тексту и у режији Мирољуба Рикија Недовића, одушевљено су гледали зајечарски малишани на сцени Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару.

Више
28
јан

У Градској управи у Зајечару данас је одржан састанак координационог одбора за реализацију Споразума о управљању комуналним отпадом за седам градова и општина у Тимочкој Крајини.

Више
27
јан

У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" одржана је Светосавска академија, уз благослов eпископа Tимочког Илариона и присуство челника Градске управе Зајечар, као и многобројних Зајечараца који су аплаузом наградили учеснике Свечане академије.

Више