Вести

07
јан

Вечерас је у склопу Божићних свечаности у Зајечару одржан концерт Ане Бекуте и Драгана Којића Кебе у сали позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић". Покровитељ божићног концерта је Град Зајечар.

Више
06
јан

Честитку грађанима Зајечара пред наступајући најрадноснији хришћански празник Божић, упутио је и градоначеник Велимир Огњеновић и подсетио да је Божић симбол породичне вредности и заједништва.

Више
06
јан

Јутрос су, у име грађана Зајечара, бадњак исекли представници Градске управе и представници Српске православне цркве. Бадњак је у име Градске управе Зајечара секао градски већник Драган Траиловић.

Више
01
јан

Пред више од 10.000 људи, Зајечарци су у Нову годину ушли уз тактове песама Марије Шерифовић и Жељка Јоксимовића. Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић доделили су дукате првим бебама рођеним у 2015. години, као и најбољим полицијским службеницима и граничарима.

Више
31
дец

Данас је и званично завршен програм радне праксе у Зајечару коју је, у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Центром за радно ангажовање младих Књажевац, реализовала Канцеларија за младе града Зајечара.

Више
26
дец

У протеклих шеснаест месеци, ОРЦА је у сарадњи са партнерским локалним самоуправама и уз подршку Министарства пољопривреде, спровела низ истраживања у циљу процене економске исплативости увођења...

Више
15
дец

У Градској управи у Зајечару потписан Споразум о заједничком управљању комуналним отпадом. Потписали су га представници општина Мајданпек, Кладово, Неготин, Бор, Књажевац и Бољевац и Град Зајечар.

Више
11
дец

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић изразио је задовољство што су одборници још једном показали јединство код доношења најбитнијих одлука.

Више
11
дец

Презентација концепта међународног музичког фестивала "Зона толеранције" у организацији Града Зајечара и Геј стрејт алијансе одржана је данас у Београду.

Више
09
дец

Стратегија развоја социјалне политике Града Зајечара представља развојни, плански документ развоја социјалне политике који дефинише начела, циљеве и мере које ће у погледу решавања проблема из области социјалне политике спроводити Град Зајечар.

Више