Вести

25
нов

Радови на зајечарској инфраструктури не престају. Данас је почело асфалтирање пута према Великом Јасеновцу у дужини од скоро четири километра, а асфалтира се и аутобуско стајалиште испред старог градског гробља.

Више
25
нов

Заменик градоначелника Др. Мирко Николић и члан градског већа Милко Тодоровић примили су данас представнике Сектора за ванредне ситуације МУП-а РС...

Више
24
нов

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић данас је у сали Позоришта Тимочке крајине уручио таблет рачунаре ученицима првих разреда основних школа са територије града Зајечара.

Више
21
нов

Одлуком Председника скупштине Града Зајечара, за 23. новембар 2014. године, расписани су превремени избори за чланове Савета Месних заједница у 11 Месних заједница на подручју Града.

Више
21
нов

Зајечар је један од градова у којима ће се реализовати обука за узгајање лековитог биља, које би на нашем подручју било уносније од гајења ратарских култура, чуло се на презентацији овог пројекта у зајечарској Градској управи.

Више
20
нов

Данас је у великој сали Градске управе одржан округли сто “Зелени активиста – млади за животну средину” у организацији Европског омладинског центра у сарадњи са Канцеларијом за младе Зајечар.

Више
19
нов

Почело је асфалтирање пута у Великом Јасеновцу, у дужини од три километра и 700 метара, као и сређивање платоа испред Дома културе у том селу површине 1000 квадрата.

Више
19
нов

У великој сали Градске управе Зајечара, данас је у 11 часова одржан час грађанског васпитања ученицима III разреда Медицинске школе и Гимназије у Зајечару.

Више
14
нов

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић примио је данас у салону Градске Управе Милоша Првановића, председника „Ауто спорт картинг клуба Зајечар“.

Више
14
нов

Данас је у великој сали Градске управе Зајечар одржан јавни форум на тему укључивања јавности у процес управљања ризицима од поплава у организацији...

Више