Вести

13
нов

И поред тога што је Зајечар административни, културни, привредни, економски, политички центар округа, у протеклој деценији имао је из године у годину све већу стагнацију у свим областима. Вероватно је било и оправданих разлога.

Више
11
нов

Делегације зајечарског СУБНОР-а, представници Удружења потомака ратника из Првог светског рата и представници града Зајечара положили су венце на споменик...

Више
07
нов

У току је прикључење Гамзиградске бање на градски водовод у Зајечару, а један крак, стићи ће и до суседне Метовнице. Мештани тог села, сарадњом Бора и Зајечара биће прикључени на водоводну мрежу,

Више
07
нов

Поводом 07. новембра, Дана ватрогасаца Србије, представници града Зајечара, др Мирко Николић, заменик градоначелника, Милко Тодоровић, члан градског већа за ванредне ситуације и Александар Миливојевић...

Више
06
нов

Почело је асфалтирање старог Николичевског пута, који води од Зајечара до Николичева. Ради се у дужини од 1200 метара, а утрошено је 500 тона асфалта.

Више
05
нов

Још једна погодност за пунолетне грађане Зајечара. У Градској управи отворени су шалтери за издавање личних докумената и путних исправа. Поред првог човека Зајечара, отварању је присуствовао и начелник ПУ Зајечара Горан Томић.

Више
31
окт

Зајечар је домаћин "Ист Викенд Феста". У сали Градске управе организоване су дискусије о различитим темама, између осталог о Информационим технологијама. Скуп је отворио Александар Миливојевић, саветник градоначелника.

Више
30
окт

Помоћник градоначелника Мирко Николић упознао је већнике са проблемом породице Спасић која је у спору са Електротимоком, у којој поред осталих, живи девојчица од 11 година која је до сада имала 12 операција.

Више
29
окт

Градоначелник Зајечара, господин Велимир Огњеновић и представник Геј стрејт алијансе Лазар Павловић потписали су данас у Зајечару Меморандум о сарадњи.

Више
25
окт

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић сазвали су хитну седницу Штаба за ванредне ситуације ради утврђивања чињеница...

Више