Вести

13
окт

На седници Скупштине Града Зајечара, између осталог, усвојен је Споразум о заједничком управљању комуналним отпадом између Зајечара и општина Мајданпек, Кладово, Бор, Неготин, Књажевац и Бољевац.

Више
13
окт

На седници Градског већа усвојенo је Решење о постављењу начелника Градске управе Града Зајечара. У наредних 5 година тај посао ће обављати Гордана Огњановић.

Више
13
окт

Деца не могу да буду одговорна што страдају у саобраћају, одговорност је на старијима. Они треба да их науче безбедном понашању као и да створе услове за безбедно одвијање саобраћаја.

Више
12
окт

Помоћник градоначелника Душан Младеновић и саветник Александар Миливојевић, који предводи тим за међународну сарадњу Града Зајечара, разговарали су у Градској управи са члановима Мото клуба “Монтана” из Бугарске.

Више
10
окт

Зајечар је добио објекат за геронтодомаћице, који је отворен захваљујући пројекту „Рука која помаже“. Пројекат има за циљ унапређење и проширење услуге помоћи у куци старим лицима у Зајечару, Неготину и Мајданпеку.

Више
10
окт

Представници зајечарског Црвеног крста и Градске управе Зајечар, уручили су хуманитарну помоћ Вељку Милојевићу, самохраном оцу двоје малолетне деце, коме је у поплавама 2010. године тешко оштећена породична кућа.

Више
09
окт

Својеврсна олимпијада младих одржава се у наредна четири дана у два погранична града, Зајечару и Видину. Фестивал спорта и културе отворио је градоначелник Зајечара, Велимир Огњеновић који је пожелео пуно успеха свим учесницима, који ће се такмичити у кошарци, рукомету, шаху и риболову.

Више
09
окт

Нова одлука о матичним подручјима која је донета 25. 8. 2014. године испунила је техничке услове надлежног министарства и њена примена почиње 1. јануара 2015. године.

Више
09
окт

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и координатор Штаба за ванредне ситуације и члан Градског већа Милко Тодоровић примили су данас делегацију општине Лазаревац.

Више
08
окт

Одавањем поште и полагањем венаца на споменик погинулим борцима у другом светском рату, на спомен „Костурници“, данас је обележен Дан коначног ослобођења Зајечара.

Више