Вести

07
окт

Унапређење безбедности деце у школама, мора да буде приоритет свих локалних самоуправа у Тимочкој крајини, полицијских управа и образовних установа. Ово је истакнуто на састанку који је, поводом трагедије дванаестогодишњег дечака из Књажевца, данас сазвао начелник Полицијске управе у Зајечару, Горан Томић.

Више
06
окт

Почели су радови на прикључењу Гамзиградске бање, код Зајечара, на градски водовод. Вредност радова процењује се на 3 милиона динара, а завршетак се очекује до краја године.

Више
04
окт

На седници скупштине Града Зајечара усвојен је седми допунски буџет Града Зајечара за ову годину, увећан за нешто више од 101 милион динара. Такође је усвојен...

Више
04
окт

По ономе што чини и колико успева да допринесе очувању и неговању народне културе и традиције, Сабор народног стваралаштва Србије, стекао је право да се сврста у сам врх светковина ове врсте.

Више
03
окт

Градска управа Зајечар улаже максималне напоре како би се омогућио редован градски и приградски саобраћај. Циљ је пре свега да се нормализује превоз ученика и наставника.

Више
03
окт

На седници Градског већа усвојен је Нацрт одлуке о седмом допунском буџету града Зајечара за 2014. годину, којим се укупан буџет увећава за 101,1 милиона динара.

Више
02
окт

Ове године 42. Сабор народног стваралаштва Србије - завршна републичка манифестација изворног народног стваралаштва и традиционалне културе, одржава се 3. И 4. октобра.

Више
01
окт

Председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић угостили су данас представнике немачке компаније JP Weber Арнда Хајмана и Мирка Вебера који је један од оснивача и сувласник компаније.

Више
01
окт

У четвртак 02.10.2014. године у малој сали Градске управе Зајечар, са почетком у 10.00 сати, одржаће се састанак Координационог одбора за изградњу и коришћење регионалне депоније.

Више
01
окт

Установа центар за културу и туризам – ЦЕКИТ у четвртак увече организује промоцију књиге доктора Нелета Карајлића „Фајронт у Сарајеву“. Од 19 сати у Џез кафеу публици ће се обратити аутор Др Неле Карајлић и писац Вуле Журић.

Више