Вести

30
окт

Помоћник градоначелника Мирко Николић упознао је већнике са проблемом породице Спасић која је у спору са Електротимоком, у којој поред осталих, живи девојчица од 11 година која је до сада имала 12 операција.

Више
29
окт

Градоначелник Зајечара, господин Велимир Огњеновић и представник Геј стрејт алијансе Лазар Павловић потписали су данас у Зајечару Меморандум о сарадњи.

Више
25
окт

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић сазвали су хитну седницу Штаба за ванредне ситуације ради утврђивања чињеница...

Више
24
окт

Влада Србије је у процесу доношења веома важне Стратегије за стварање подстицајног окружења за развој цивилног друштва, поручила je директорка владине Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом.

Више
23
окт

У Зајечару грађани преко својих одборника одлучују ко ће да води град и тако ће бити и убудуће. Скупштинска већина је стабилна, као што је било и у претходних годину ипо дана.

Више
22
окт

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић обишао је данас почетак радова на санирању ударних рупа на путу Вратарница - Заграђе - Мариновац. На овом путном правцу није рађено двадесетак година.

Више
20
окт

Поводом скорог завршетка грађевинске сезоне, која се завршава 1. новембра, данас је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић одржао конференцију за медије.

Више
19
окт

На данашњи дан 1918. године под налетом Коњичке бригаде Француске, којом је командовао пуковник Гијом Гамбета, ослобођен је град Зајечар. За ослобођење нашег града, животе је дало 83 именована и два незнана припадника савезничке Француске војске.

Више
18
окт

На позив председника Скупштине града Зајечара и народног посланика, Саше Мирковића, 29.октобра ће у Зајечару бити одржана седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације Скупштине Србије.

Више
17
окт

Јавни позив организацијама цивилног друштва за учешће у консултативном процесу израде Националне стратегије и Акционог плана за подстицајно окружење за развој цивилног друштва.

Више