Вести

11
феб

Зајечарска Гитаријада почела је припреме за овогодишњу манифестацију. Мисија ове рок манифестације је промоција демо бендова из Србије и региона, а у складу с тим, победник 48. Гитаријаде, група "D Zoo", ушла је у студио и почела снимање свог првог албума.

Више
11
феб

У Градској управи Зајечар организован је месечни пријем грађана, који су се и овог пута представницима локалне самоуправе обратили како би решили проблеме. Ово је први пријем грађана у 2015. години.

Више
10
феб

Још један брињантан текст једног од најбољих савремених српских писаца, Мирољуба Недовића. То је „комедија о шпијунском заплету на неспретан начин и замени идентитета“.

Више
10
феб

"Мост у зајечарском насељу Котлујевац биће завршен 28. јуна", рекао је председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић. Он је навео да су постојећи стубови у суженом делу реке задржавали шибље, муљ и на тај начин правили природну брану,

Више
09
феб

На седницама зајечарског парламента изабран је нови члан Градског већа Маја Милетић. Усвојене су и одлуке о јавном задужењу града Зајечара за 2015. годину, као и одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта.

Више
09
феб

У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару вечерас је изведена представа "Успавана лепотица". Текст и режију је радио Добрин Мирчев....

Више
08
феб

Чист коловоз и несметано одвијање саобраћаја како у граду, тако и у сеоским срединама на територији зајечарске локалне самоуправе - то је резултат правовремене реакције Градске управе Зајечар.

Више
06
феб

Изложба скулптура и слика Драгана Јовићевића Мацоле и Новице Станковића Лукина отворена је у галерији Меморијала "Никола Пашић" у Зајечару. Заинтересовани могу погледати изложбу наредне две недеље.

Више
05
феб

Вечерас је у 18 сати у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ одиграна представа за децу „Црвенкапа“ по тексту браће Грим, у режији и адаптацији Добрина Мирчева.

Више
04
феб

У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" одиграна је представа "Love Мe Тender", коју су припремили ученици ОШ "Десанка Максимовић" у Зајечару. Представом "Love Мe Тender", зајечарски основци на занимљив и духовит начин приказују данашњу омладину.

Више